Blog

Az elmúlt napokban egy kedves családnak segítettünk

Az elmúlt napokban egy kedves fiatal családnak segítettünk babaruhákkal és a következő várva várt kislányuknak egy babaággyal. További sikeres készülődést kívánunk.

Megismertünk ismét egy kedves adományozót, Tituszt és szüleit

Titusz anyukája: Helló! Szeretnék egy kisebb csomaggal segíteni más babáknak és mamáknak. 6 hónapos kisfiam kinőtt ruháival, (mind szép, hibátlan, kimosva, de már egy részét elajándékoztam), mikrohullámú sterilizáló, mellszívó cumisüveggel, játszószőnyeg minden része megvan, mecsektea, cumisüveg, cumisüvegvég, 1-2 játék-rágóka. Bkv-val, babakocsival nem bírnám elvinni, férjem dolgozik, ha nem tudnának eljönni érte személyesen, akkor legközelebb július 8-án délelőtti órákban tudnánk elvinni arra a címre, amit az adatlapon látok. Nem tudom, hogy működik ez Önöknél...

VVA: nagyon köszönjük előre is! Megszervezzük a fuvart szívesen. Hadd kérjek egy címet és tel.számot hogy tudjuk egyeztetni az időpontot...

Titusz anyukája: Kicsit nagyobb gyerekeknek való is van benne, meg felnőttnek való, de szerintem maguk találnak nekik gazdát. Ezek nem ócskaságok, nehogy azt higgyék,hogy csak kilomoltam a szekrényt. Mindent odaajándékozok, amiket neten hirdettem pénzért, mert így érzem most helyesnek.

Sokáig kerestem, hova adjam oda őket. Örülök, hogy találtam Önöket. Így tényleg olyan helyre jutnak, ahol örülnek majd neki.

VVA: köszönöm az infot és nagyon köszönjük a bizalmukat felénk! Jelentkezek, ha sikerül a fuvart megszerveznem

Az adományokat sikesen elhoztuk, ezúton még egyszer is köszönjük!

Balaton átúszás – MEGÚSZTAM

Sokan őszinte együttérzéssel kérdezitek, hogy hogyan sikerült az átúszás? Nem volt hideg a víz? Milyen eredményeink lettek?

Ha diplomatikusan akarok fogalmazni, akkor azt kell mondjam, hogy idén a távolságra mentünk rá, nem az időre... de egy érdekes összefüggésre mindenesetre rájöttünk: a részidők fordítottan arányosak lettek a felkészülésre szánt energiaráfordítással.

(Akinek ez a megfogalmazás bonyolultnak tűnne: a víz nagyon hideg volt, emiatt komoly görcsökkel küzdöttük át magunkat a túlpartra, felhasználva szinte az összes mentőhajón felhalmozott izomlazító kenőcs és szőlőcukor nagyobb részét)

Ettől függetlenül nagyon jó volt a csapat, aminek egyik részét sikerült is befotózni. Sok emberrel sikerült beszélgetnünk és nagy örömünk, hogy sokan aktívan támogatják a baba és családmentést!

Köszönjük mindenkinek a részvételt és / vagy a támogatást! Jövőre újra megpróbáljuk

Újabb bejegyzések