Blog

Anyáknapi adománygyűjtés a The Body Shop támogatásával

A The Body Shop munkatársai minden évben keresik, hogy kit támogassanak. Idén az Anyák Napja alkalmából a várandós kismamák, kiemelten a krízishelyzetbe került anyukák és családok támogatásába kapcsolódtak be egy hétvégi adománygyűjtéssel. Köszönjük a nagyvonalú segítséget!

Balaton átúszás 2016

Idén is vízre szállunk a babamentés érdekében!

Illetve szó szerint inkább vízbe ugrunk, hogy minél több ember figyelmét ezzel is felhívjuk arra, hogy vegyük észre a környezetünkben élő nehéz helyzetbe került kismamát, illetve családokat. Tavaly több, mint 30 esetben tudtunk segíteni rászorulóknak, és a tapasztalatunk az, hogy már egy kis támogatás is sorsokat változtat meg, és emberi életeket menthetünk meg ezáltal.
Ezért várjuk a jelentkezéseteket az úszó csapatba és a szárazföldi szervezők csapatába is. Fontos, hogy minél többen legyünk a vízben és szórólap, lufi osztogatásra, palacsinta evésre is szeretnénk minél nagyobb csapatot szervezni.
Írjatok az info@varvavart.hu címre.

Az első tervezett Balaton átúszási időpont 2016.július 2. szombat. A részletekért nézzétek meg a rendezvény hivatalos weboldalát: www.balaton-atuszas.hu/informaciok

Köszönet 1%

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt évben az 1%-os adófelajánlással is segítettétek a munkánkat!

Ennek köszönhetően 664.064 Ft támogatást kaptunk!

Hálásan köszönjük!

Korábbi bejegyzések